WHAT’S NEXT​​​​​​​

Kompanija koja obiluje idejama je po definiciji kompanija čija su moć i snaga njeni zaposleni. Tehnologija nas podržava. Istraživanje nas informiše. Ali ideje i spoznaje dolaze od naših zaposlenih.

Želite li da delite našu viziju i budete deo pobedničkog tima?

CBS International je uvek otvoren za nove talentovane ljude, spremne da dele naš uspeh i doprinesu daljem razvoju kompanije. Svesni smo činjenice da naš uspeh leži u ljudima. Zbog toga pružamo našim zaposlenima neograničenu mogućnost da prošire svoj talenat i veštine i rade na svom punom potencijalu. Dobrodošli su ljudi koji dele našu posvećenost izvrsnosti, našu viziju orijentisanu ka klijentima i naše neprekidno interesovanje za komercijalne nekretnine. Ako se vidite kao deo pobedničkog tima, bilo kao iskusni stručnjak u oblasti nekretnina ili ste spremni da postanete pravi ekspert na tom polju, sigurno bismo želeli da Vas čujemo. Registrovali bismo Vaše podatke i zahtev za posao i kontaktirali Vas ukoliko bi pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama postala slobodna.

Postanite član našeg tima!

Molim Vas da pošaljete svoju radnu biografiju rezime na jobs@cw-cbs.rs

Informacije prikupljene ovim putem biće korišćene samo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti. Molimo Vas da se pre javljanja na konkurs za posao upoznate sa načinom na koji CBS International prikuplja, koristi, otkriva ili zadržava informacije koje ćete nam ovim putem dostaviti, na sledećem linku: Obaveštenje o obradi podataka ličnosti kandidata za posao.

SLOBODNE POZICIJE