WHAT’S NEXT​​​​​​​

Kompanija koja obiluje idejama je kompanija čija snaga leži u ljudima. Upotreba tehnologije nam olakšava poslovanje. Istraživanja nas informišu. Ali ideje i promene? One dolaze od naših zaposlenih.

Želite li da delite našu viziju i budete deo pobedničkog tima?

CBS International je uvek otvoren za nove talentovane ljude, spremne da dele naš uspeh i doprinesu daljem razvoju kompanije. Svesni smo činjenice da naš uspeh leži u ljudima. Zbog toga pružamo našim zaposlenima neograničenu mogućnost da prošire svoj talenat i veštine i rade na svom punom potencijalu. Dobro došli su ljudi koji dele našu posvećenost izvrsnosti, našu viziju orijentisanu ka klijentima i naše neprekidno interesovanje za industriju nekretnina u kojoj poslujemo. Ako vidite sebe kao deo pobedničkog tima, bilo da ste iskusni stručnjak u oblasti nekretnina ili ste spremni da postanete pravi ekspert na tom polju, želeli bismo da Vas čujemo. Pošaljite nam biografiju, a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko slobodna pozicija odgovara Vašim kvalifikacijama.

Adresa na koju možete poslati Vaš CV je:
jobs@cw-cbs.rs
Postanite član našeg tima!

Informacije prikupljene ovim putem biće korišćene samo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka ličnosti. Molimo Vas da se pre javljanja na konkurs za posao upoznate sa načinom na koji CBS International prikuplja, koristi, otkriva ili zadržava informacije koje ćete nam ovim putem dostaviti, na sledećem linku: Obaveštenje o obradi podataka ličnosti kandidata za posao.

SLOBODNE POZICIJE