Izdvojena ponuda

Bridge Plaza

Projekat: Bridge Plaza

Lokacija: Novi Beograd, Blok 43

Poslovni kompleks Bridge Plaza tržištu predstavlja dve poslovne zgrade od kojih je jedna namenjena izdavanju, druga prodaji. Prvi put na našem tržištu nudimo priliku za kupovinu poslovnog prostora već od 424 kvadrata površine jednog sprata, ili veće kvadrature, sa centralizovanim sistemom upravljanja i održavanja.
Preuzmite brošuru

Palace One
Projekat: Palace One
Lokacija: Dedinje,

Palace One stambeno-poslovni kompleks smešten je u elitnom delu Beograda, na Dedinju. Poslovni prostor se nalazi na prizemnoj etaži veličine 1.216 m2 i podeljen je na četiri jedinice veličine od 161 do 361 m2. Svaka jedinica poseduje raskošnu terasu, dok se u okviru kompleksa nalaze različiti maloprodajni sadržaji lako dostupni svim budućim zakupcima: market, drogerija, apoteka i slične delatnosti, kao i spa centar sa bazenom i teretanom.

Za više informacija pozovite: + 381 62 259 234
IQ Business Center
Projekat: IQ Business Centar
Lokacija: Novi Sad

IQ Biznis Centar je nova poslovna zgrada A klase, nalazi se na jednoj od istaknutijih korporativnih lokacija u Novom Sadu. Poslovni prostor se prostire na 12 spratova, od kojih svaki sprat ima po cca 500 m2. Spratovi se mogu podeliti na dve jedinice od cca 250 m2. Ova poslovna zgrada se gradi u skladu sa najvišim internacionalnim standardima energetske efikasnosti – prestižnim LEED Gold sertifikatom. Useljenje prvih zakupaca je planirano za kraj 2022. godine.

Za više informacija pozovite:
+ 381 63 861 8605

Email: ivan.vujinovic@cw-cbs.rs

Artklasa
Projekat: Artklasa
Lokacija: Dunavski Kej

Nova poslovna zgrada ARTKLASA, nalazi se na obali najveće evropske reke, u centru starog dela grada, u središtu Dunavskog kvarta. Kompleks se prostire na površini od 14.850 m2, a sama zgrada ima 6 spratova i nudi 250 raspoloživih parking mesta. Završetak izgradnje ovog projekta je planiran za kraj 2023. godine.

Za više informacija pozovite: + 381 63 1041 131

Email: stefan.pokorni@cw-cbs.rs

Preuzmite brošuru

Residence Puskinova

Projekat: Residence Puskinova

Lokacija: Senjak

Rezidencijalno zdanje visokog nivoa stanovanja, smelog dizajna i vrhunskog izvođenja smešten u najlepšem delu Senjaka sa pogledom na Košutnjak. Sastoji se od 9 stanova kvadrature od 131 – 489m2.

Renew Concept

Projekat: Renew Concept

Lokacija: Kosmaj

Kompleks se sastoji se od 3 celine koju čini 18 zasebnih apartmanskih kuća, 4 stambene lamele sa 84 apartmana i hotel sa savremenim wellness & spa centrom na oko 1,000 m2

Palata Progres

Projekat: Palata Progres

Lokacija: Centar

Ekskluzivan poslovni prostor na prestižnoj lokaciji u srcu Knez Mihailove ulice. Osmišljena je u skladu sa savremenim standardima gradnje i primenom visokokvalitetnih materijala, u kombinaciji mermera i stakla.