istraživanje

Insight

Kancelarijski prostor Beograda Q2 2019

Ponuda kancelarijskog prostora Beograda od početka 2019. godine uvećana je za novih 25.000 m2 GLA poslovnog prostora, što je dovelo do uvećanja ukupne ponude modernog kancelarijskog prostora na nivo od 887.000 m2 GLA.

Za više informacija o tržištu Kancelarijskog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Maloprodajni prostor Beograda Q2 2019

Kada je reč o novim projektima, maloprodajno tržište Beograda doživljava pravu ekspanziju, nakon perioda smanjene aktivnosti na tržištu. Nedavnim otvaranjem GTC-ovog tržnog centra Ada Mall, površine 34.000 m2 GLA, porasla je ukupna ponuda modernog maloprodajnog prostora u Beogradu i trenutno iznosi 382.000 m2 GLA.

Za više informacija o tržištu Maloprodajnog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Stambeni prostor Beograda Q2 2019

Prema nedavno objavljenim podacima Republičkog zavoda za statistiku, broj izgrađenih stanova u Beogradu u 2018. godini iznosi 5.929, što predstavlja rast od 32% u odnosu na 2017. godinu. Najveći broj izgrađenih stanova zabeležen je na opštini Voždovac, koja u ukupnom broju izgrađenih stanova u 2018. godini učestvuje sa 21%.

Za više informacija o tržištu Stambenog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Industrijski prostor Beograda Q2 2019

Iako je industrijsko tržište najmanje razvijen segment tržišta nepokretnosti u Srbiji, u prethodnom periodu zabeležena je pojačana građevinska aktivnost i na ovom tržištu, kao odraz sve veće želje investitora za širenjem industrijskih objekata, proizvodnih i logističkih.

Za više informacija o Industrijskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Hotelsko tržište Beograda H2 2018

Iako hotelsko tržište Beogarda dobija na atraktivnosti, glavnom gradu Srbije nedostaje hotela u luksuznom segmentu, odnosno ukupna ponuda hotela sa 5 zvezdica u Beogradu trenutno iznosi samo 5 hotela. Rast tražnje i ograničena ponuda brendiranih hotela na tržištu predstavljaju priliku za investitore.

Za više informacija o Hotelskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Tržište Novog Sada

Novi Sad svedoči snažnom razvoju tržišta nekretina, u svim segmentima tržišta. Ukupna ponuda kancelarijskog prostora, koja trenutno iznosi 85.000 m2, uskoro će biti uvećana izgradnjom prve moderne poslovne zgrade A klase u centru Novog Sada, dok će u novembru 2018. godine, maloprodajno tržište svedočiti otvaranju prvog modernog tržnog centra u Novom Sadu.

Za više informacija o tržištu nekretnina Novog Sada i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.