istraživanje

Insight

Kancelarijski prostor Beograda Q1 2019

Zahvaljujući završetku prve poslovne zgrade u sklopu kompleksa GTC Green Heart i Business Garden poslovne zgrade u sklopu projekta Central Garden, došlo je do uvećanja ukupne ponude kancelarijskog prostora u Beogradu na nivo od 881.000 m2 na kraju Q1 2019.

Za više informacija o tržištu Kancelarijskog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Maloprodajni prostor Beograda Q1 2019

Tražnja zakupaca za tržnim centrima i retail parkovima ostaje snažna. Više od 200.000 m2 maloprodajnog prostora je trenutno u izgradnji u Srbiji, od čega je najveći broj kvadrata u izgradnji u glavnom gradu.

Za više informacija o tržištu Maloprodajnog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Stambeni prostor Beograda Q1 2019

Prema podacima Republičkog Geodetskog Zavoda, 17.820 stanova je prodato u 2018. godini U Beogradu (uključujući svih 17 opština), što predstavlja uvećanje od 13% u poređenju sa brojem prodatih stanova u 2017. godini. Najveći broj stanova prodat je na opštini Zvezdara, slede opštine Novi Beograd, Palilula, Voždovac i Zemun.

Za više informacija o tržištu Stambenog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Industrijsko tržište Beograda H2 2018

Logističko tržište u Srbiji nastavlja da se razvija, posebno koristeći unapređenje putne infrastrukture, koja povezuje zemlju sa glavnim evropskim tržištima.

Za više informacija o Industrijskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Hotelsko tržište Beograda H2 2018

Iako hotelsko tržište Beogarda dobija na atraktivnosti, glavnom gradu Srbije nedostaje hotela u luksuznom segmentu, odnosno ukupna ponuda hotela sa 5 zvezdica u Beogradu trenutno iznosi samo 5 hotela. Rast tražnje i ograničena ponuda brendiranih hotela na tržištu predstavljaju priliku za investitore.

Za više informacija o Hotelskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Tržište Novog Sada

Novi Sad svedoči snažnom razvoju tržišta nekretina, u svim segmentima tržišta. Ukupna ponuda kancelarijskog prostora, koja trenutno iznosi 85.000 m2, uskoro će biti uvećana izgradnjom prve moderne poslovne zgrade A klase u centru Novog Sada, dok će u novembru 2018. godine, maloprodajno tržište svedočiti otvaranju prvog modernog tržnog centra u Novom Sadu.

Za više informacija o tržištu nekretnina Novog Sada i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.