Better never settles

Posvećeni smo rešavanju složenih problema, uz ekspertizu i iskustvo u pronalaženju pravih rešenja.

01 KO SMO MI

CBS International je deo Cushman & Wakefield Grupe, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti, sa preko 100 godina iskustva, koja broji više od 52.000 zaposlenih i 400 kancelarija širom sveta.

Kao regionalni lider, CBS International već 17 godina posluje na tržištu nepokretnosti u Srbiji sa impresivnim rezultatom, pružajući zaokružen spektar usluga, uključujući izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora, izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, izdavanje i prodaju stambenog prostora, izdavanje i prodaju industrijskih objekata i zemljišta, investicione nepokretnosti, procene vrednosti i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, upravljanje i održavanje nepokretnosti i marketing.

  • • Kompanija CBS International osnovana je u Beogradu 2007. godine
  • • Poseduje ISO 9001:2015 sertifikat izdat od strane SGS-a
  • 400 zaposlenih profesionalaca CBS Group / 39 zaposlenih ima položen stručni ispit za posrednika
  • 10 procenitelja (4 RICS) – Procenitelji sa internacionalnom RICS licencom, uvršćeni na listu ovlašćenih procenitelja bez ograničenja vrednosti kod svih vodećih domaćih i internacionalnih banaka
  • 5.000+ klijenata
  • 52 ekskluzivnih projekata
  • 1 000.000 m² prometovanog kancelarijskog prostora
  • 9.000+ pojedinačnih procena vrednosti
  • • Preko 1.000 izveštaja o tržištu nekretnina u regionu
  • 10.000 prometovanih stambenih jedinica
  • • Asistirali 20 međunarodnih brendova pri ulasku na srpsko maloprodajno tržište
  • • Preko 450.000 m² koje održava tim za upravljanje i održavanje nepokretnosti
  • • Usluge upravljanja projektima i dizajna enterijera poslovnog prostora pruženo preko 100 kompanija
CBS International
About us
  1. 400 zaposlenih CBS Group
  2. 14 godina lider na tržištu Srbije*
  3. 5 kancelarije u regionu
  4. 1 000.000 m2 Prodatog i izdatog poslovnog prostora

*(Izvor: Agencija za Privredne Registre)

Više o CBS International

Regionalna pokrivenost
CBS International u regionu ima 5 operativnih kancelarija u Srbiji, Hrvatskoj, Austriji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.
Saznaj više
Nagrade
Stvaranje inovativnih rešenja i sticanje vodeće pozicije
Saznaj više
Misija i Vizija
Naša vizija je da budemo klijentov preferirani partner kada su u pitanju svi njegovi zahtevi i očekivanja iz oblasti nepokretnosti.
Saznaj više

PUBLIKACIJE

02 Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield stavlja svoje klijente i svoje zaposlene u centar onoga što tek dolazi u svetu nekretnina.

Cushman & Wakefield cilj: Mi pravimo razliku. Svojim radom stvaramo značajnu vrednost za naše klijente, naše poslovanje, naše akcionare, naše ljude, našu zajednicu i svet.

BETTER NEVER SETTLES

Postojeće okruženje je složeno. Uvek postoje veći problemi za rešavanje i veći izazovi za prevazilaženje. Zato se nikada nećemo zadovoljiti postojećim svetom, već́ ćemo ga neumorno unapređivati za naše klijente, kolege i zajednicu.

Ko smo mi

Cushman & Wakefield je jedna od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti, sa preko 100 godina iskustva, koja ima više od 52.000 zaposlenih i 400 kancelarija širom sveta. Motivisani smo da rešavamo složene probleme, i posedujemo znanje i iskustvo da pronađemo prava rešenja.

Vrednosti

Osnovne vrednosti kompanije Cushman & Wakefield su uvek pokretačka snaga za preduzeća da idu napred, stvaraju inspiraciju, pomažu nam da svakodnevno pružamo dosledne usluge u izgrađenom okruženju.

ODLUČNOST

Slavimo odlučnost. Bez obzira šta smo do sada postigli, uvek smo motivisani da rešavamo složene probleme za naše klijente i našu zajednicu.

ISTRAJNOST

Najveća snaga koji možemo da pokažemo u postojećem okruženju je naša istrajnost. Naši savetnici stalno pronalaze odgovore i prilike za naše klijente.

INKLUZIVNOST

Napredak je stvar svih nas. Svakodnevnim korišćenjem snage inkluzivnosti, razvijamo jače timove sa raznovrsnijim pogledima na izazove koje pred nas stavljaju klijenti i zajednica.

VIZIJA

Za najveće probleme potrebni su najbolji mislioci. Kao zastupnici istine za naše klijente, oslanjamo se na više od uvida i iskustva da nas vodi napred. Koristimo pun potencijal tehnologije, veštačke inteligencije, podataka i analitike.

PREDUZETNIŠTVO

Zadržavamo isto razmišljanje kao na početku, bez obzira koliko smo veliki. Naši koreni su duboki i raznoliki, i ulažemo snagu da se osiguramo da se preduzetnički duh nikad ne izgubi. Znamo da veće, ne znači uvek bolje. Bolje znači bolje.

CUSHMAN & WAKEFIELD
  1. 52,000 Članova tima
  2. $9,5 milijardi Prihod 2023
  3. 60 Zemalja

03 PRISUTNOST U REGIONU

CBS International pokriva ceo region Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju. Ponosni smo što možemo reći da upravljamo sa četiri potpuno operativne kancelarije u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Naša posvećenost izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima omogućava nam da pružamo personalizovane, konkretne i promišljene savete u svim segmentima nekretnina na svim regionalnim tržištima.

5
ZEMLJE
U REGIONU

400
ZAPOSLENIH
CBS GROUP

17
GODINA PRISUTNI
NA TRŽIŠTU

Austria Croatia Macedonia North Serbia Montenegro