Property and Facilities Management Team Success Story

Slavimo izuzetan uspeh CBS International tima za Upravljanje i održavanje nepokretnosti! U 2023. godini, naš tim je neumorno radio na podizanju nivoa svih vrsta usluga, a rezultati govore sami za sebe – pružamo usluge na preko 450.000 m2!
• Održavanje nepokretnosti: Uspešno održavamo značajnu površinu od 166.500 m2, obezbeđujući da objekti ispunjavaju najviše standarde za naše cenjene investitore.
• Upravljanje nepokretnostima: Naša ekspertiza se proširila na upravljanje imovinom investitora, pokrivajući 52.300 m2, obezbeđujući besprekorno poslovanje i optimizaciju vrednosti imovine.
• Integrisano upravljanje objektima: Zadovoljavajući potrebe naših klijenata i zakupaca, pružili smo usluge integrisanog upravljanja objektima na 43.600 m2, negujući okruženje pogodno za njihov poslovni uspeh i zadovoljstvo.
• Usluge čišćenja: Ponosni na našu pažnju posvećenu detaljima, naše usluge čišćenja obavljamo na preko 300.000 m2, održavajući čistoću i higijenu kako za potrebe investitora, tako i za prostorije zakupaca.