Konferencija – Shaping the Future of Real Estate

CBS International Serbia je organizovao Konferenciju o trendovima na tržištu nekretnina, fokusiranu na tržišne trendove i budući razvoj sektora nekretnina u Srbiji, pod nazivom Shaping the Future of Real Estate. Događaj je održan 19. oktobra u hotelu Hilton i okupio je veliki broj naših uvaženih klijenata i kompanija koje oblikuju svet nekretnina na našem tržištu.
Konferencija se sastojala od dva panela – prvi se fokusirao na specifičnosti sektora nekretnina da povezuje različite vrste biznisa. Panelisti su bili: Igor Stebernak, savetnik upravnog odbora NLB Komercijalne banke, Aleksandra Čupić, direktorka sektora za nekretnine i specijalno finansiranje Erste banke, Milica Golubović, potpredsednica za marketing, format, portfolio nekretnina i ekspanziju poslovanja u kompaniji Delhaize, Aćim Leon Pantelić, izvršni direktor i vlasnik WeShare kompanije za coworking prostore, kao i Saša Popović, osnivač i predsednik Vega IT kompanije, dok je moderator panela bio Nenad Suzić, direktor sektora procena vrednosti i razvojnog konsaltinga kompanije CBS International.
Na drugom panelu, čiji je moderator bio Goran Živković, generalni direktor CBS International, publika je imala priliku da čuje više o najnovijim trendovima u segmentu tržišta kancelarijskih, maloprodajnih i industrijskih prostora od glavnih investitora na tržištu, Pinar Jalčinkaja, izvršna direktorka kompanije MPC Properties, Angelina Nekić, generalna direktorka Delta Real Estate grupe i potpredsednica kompanije Delta Holding, kao i Petar Kolognat, direktor razvoja kompanije CTP Srbija.