Izveštaji

UTICAJ COVID 19 NA TRŽIŠTE NEKRETNINA U SRBIJI
SIX FEET OFFICE

Izveštaji • Tržište Kancelarijskog Prostora

Kancelarijski prostor Beograda Q1 2020
U 2020. godini, nastavljena je ekspanzija tržišta kancelarijskog prostora Beograda, koja traje od 2016. godine, sa jakom tražnjom, niskom stopom slobodnog prostora, jakom građevinskom aktivnošću i solidnim tržišnim osnovama. Do kraja Q1 2020, uticaj globalnog usporavanja usled pandemije COVID-19 virusa postao je vidljiv i u Beogradu, uzrokujući pad ukupne tražnje.
Za više informacija o tržištu Kancelarijskog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Izveštaji • Tržište Maloprodajnog Prostora

Maloprodajni prostor Beograda Q1 2020
Maloprodajno tržište Beograda ušlo je u 2020. godinu na solidnim osnovama, imajući u vidu snažnu građevinsku aktivnost i značajan interes za maloprodajno tržište Srbije, dok je investiciono tržište u ovom segmentu takođe zabeležilo dobar početak godine. Usled restriktivnih mera uvedenih zbog pandemije COVID-19 virusa, svi tržni centri širom Srbije bili su zatvoreni. Prethodni period obeležili su teški i kompleksni pregovori između zakupaca i zakupodavaca u pogledu plaćanja zakupnina u pomenutom period.
Za više informacija o tržištu Maloprodajnog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Izveštaji • Tržište Stambenog Prostora

Stambeni prostor Beograda Q4 2019
Drugu godinu za redom, broj prodatih stanova u Beogradu prevazilazi 18,800 stanova, ukazujući na jaku i stabilnu tražnju na tržištu. Prema poslednjim podacima Republičkog geodetskog saveza, najveći broj stanova u 2019. godini prodat je na opštini Zvezdara.
Za više informacija o tržištu Stambenog prostora Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Izveštaji • Tržište Industrijskih Objekata i Zemljišta

Industrijski prostor Beograda Q2 2019
Iako je industrijsko tržište najmanje razvijen segment tržišta nepokretnosti u Srbiji, u prethodnom periodu zabeležena je pojačana građevinska aktivnost i na ovom tržištu, kao odraz sve veće želje investitora za širenjem industrijskih objekata, proizvodnih i logističkih.
Za više informacija o Industrijskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Izveštaji • Tržište Hotela

Hotelsko tržište Beograda Q4 2019
Kada analiziramo ponudu hotela u Beogradu prema kategorizaciji, najveće učešće imaju hoteli sa 4*. Hotelsko ponuda Beograda uvećana je sa 238 novih soba u ovoj kategoriji u 2019. godini, što je uvećalo učešće hotela sa 4* na 50%
Za više informacija o hotelskom tržištu Beograda i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Izveštaji • Novi Sad

Tržište Novog Sada
Novi Sad svedoči snažnom razvoju tržišta nekretina, u svim segmentima tržišta. Ukupna ponuda kancelarijskog prostora, koja trenutno iznosi 85.000 m2, uskoro će biti uvećana izgradnjom prve moderne poslovne zgrade A klase u centru Novog Sada, dok će u novembru 2018. godine, maloprodajno tržište svedočiti otvaranju prvog modernog tržnog centra u Novom Sadu.
Za više informacija o tržištu nekretnina Novog Sada i dostupnim izveštajima, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na market.research@cw-cbs.rs i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Tržište uredskih prostora Zagreba Q3 2020
Tržište uredskih prostora Zagreba Q1 2020
Zagreb Office Market Snapshot H2 2019
Zagreb Retail Market Snapshot H2 2019
Skopje Office Report H2 2019
Skopje Retail Report H2 2019
Montenegro Property Market Snapshot H1 2019
Skopje Retail Report H1 2018
Skopje Office Report H1 2018