Projekti u izgradnji

Airport City 2500

Projekat: ACB 2400

Opis: U okviru Airport City-ja, prvog i jednog od najpoznatijih poslovnih kompleksa u Beogradu, nalazi se nova poslovna zgrada ACB 2400. Sa svojim savremenim kapacitetima i velikim rasponom poslovnih usluga predstavlja idealno poslovno okruženje za kompanije iz različitih industrija. Zelene površine, kao i dodatni komercijalni sadržaji u okviru kompleksa poput restorana i kafića predstavljaju dodatne pogodnosti za sve zaposlene.

EXING b&p

Projekat: EXING b&p

Opis: Nova poslovna zgrada na Novom Beogradu, ponudiće na tržištu fleksibilne spratne osnove po meri specifičnih zahteva kompanija zakupaca koje će moći da organizuju poslovni prostor u skladu sa svojim poslovanjem. Uz planirane dodatne sadržaje koji će upotpuniti ponudu, ova poslovna zgrada će biti i pet friendly. Završetak izgradnje i useljenje planirani su za Q1 2023.

Skyline AFI Tower

Projekat: Skyline AFI Tower

Opis: Najmodernija poslovna kula Skyline AFI Tower nalazi se na prestižnoj adresi u centru Beograda, na idealnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim delovima grada. Izuzetnog kvaliteta gradnje i sa opremom najsavremenije tehnologije ova poslovna kula posedovaće i LEED Gold sertifikat kao potvrdu najviših svetskih standarda ekološke gradnje. Na tržište donosi 31 sprat ekskluzivnog poslovnog prostora sa spratnim osnovama od 1.016 m² nudeći mogućnost fleksibilne organizacije prostora u zavisnosti od specifičnih potreba kompanija zakupaca. Profesionalno upravljanje i održavanje predstavljaju dodatnu pogodnost pored dodatnih komercijalnih sadržaja.

Artklasa

Projekat: Artklasa

Opis: Nova poslovna zgrada ARTKLASA, nalazi se na obali najveće evropske reke, u centru starog dela grada, u središtu Dunavskog kvarta. Kompleks se prostire na površini od 14.850 m2, a sama zgrada ima 6 spratova i nudi 250 raspoloživih parking mesta.

Projekti u najavi

BRANKOV BC

Projekat: Brankov Business Center

Opis: Poslovna zgrada Brankov Business Center nalazi se u centru grada, na Zelenom vencu. Po završetku rekonstrukcije ponudiće kompanijama zakupcima moderne poslovne prostore sa površinama već od 240 kvadratnih metara.