Projekti u najavi

Skyline AFI Tower

Projekat: Skyline AFI Tower

Opis: Najmodernija poslovna kula Skyline AFI Tower nalazi se na prestižnoj adresi u centru Beograda, na idealnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim delovima grada. Izuzetnog kvaliteta gradnje i sa opremom najsavremenije tehnologije ova poslovna kula posedovaće i LEED Gold sertifikat kao potvrdu najviših svetskih standarda ekološke gradnje. Na tržište donosi 31 sprat ekskluzivnog poslovnog prostora sa spratnim osnovama od 1.016 m² nudeći mogućnost fleksibilne organizacije prostora u zavisnosti od specifičnih potreba kompanija zakupaca. Profesionalno upravljanje i održavanje predstavljaju dodatnu pogodnost pored dodatnih komercijalnih sadržaja.

GREEN ESCAPE

Projekat: Green Escape

Opis: U najlepšem delu Bežanijske kose, u neposrednoj blizini auto-puta E-75, nalazi se poslovno-komercijalni kompleks Green Escape. Prva faza kompleksa nudi mogućnost fleksibilne organizacije prostora sa rasponom kvadratura od 505 m² do 1.580 m², dok će druga faza doneti na tržište retku mogućnost kupovine poslovnog prostora.

BRIDGE PLAZA

Projekat: GTC X

Opis: Poslovni kompleks Bridge Plaza nalazi se u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, u bloku 43. Kompleks će imati dve poslovne zgrade, od kojih je jedna namenjena izdavanju dok druga nudi mogućnost kupovine poslovnog prostora. Kvadrature osnova tipskog sprata kreću se od 425 m2 a centralizovani sistem upravljanja i održavanja predstavlja dodatnu pogodnost kako za kupce tako i za zakupce poslovnog prostora.

BRANKOV BC

Projekat: Brankov Business Center

Opis: Poslovna zgrada Brankov Business Center nalazi se u centru grada, na Zelenom vencu. Po završetku rekonstrukcije ponudiće kompanijama zakupcima moderne poslovne prostore sa površinama već od 240 kvadratnih metara. Planiran završetak rekonstrukcije i useljenje – Q1 2022. godine.

NUŠIĆEVA

Projekat: Nušićeva

Opis: Nušićeva projekat nalazi se u samom centru Beograda, na odličnoj lokaciji. Poslovne jedinice su u proseku površine od oko 300 kvadratnih metara po spratu. Kompletno renoviranje objekta i završetak svih radova planirani su za Q4 2021. godine kada se planira i useljenje prvih zakupaca.

K-DISTRICT

Projekat: K-DISTRICT

Opis: Nova poslovna zgrada nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Beograda, na Dorćolu, u sklopu projekta K-District. U neposrednoj blizini parkova i zona za rekreaciju predstavlja odličan izbor za sve koji preferiraju centralnu gradsku zonu za razvoj svog poslovanja. U ponudi su kancelarijski prostori već od 250 m² a useljenje je planirano za Q2 2022. godine.

EXING b&p

Projekat: EXING b&p

Opis: Nova poslovna zgrada na Novom Beogradu, ponudiće na tržištu fleksibilne spratne osnove po meri specifičnih zahteva kompanija zakupaca koje će moći da organizuju poslovni prostor u skladu sa svojim poslovanjem. Uz planirane dodatne sadržaje koji će upotpuniti ponudu, ova poslovna zgrada će biti i pet friendly. Završetak izgradnje i useljenje planirani su za Q1 2023.

GTC X

Projekat: GTC X

Opis: Nova poslovna zgrada nalazi se u centralnoj poslovnoj zoni na Novom Beogradu, u bloku 41. Specifične arhitekture sa osnovom u obliku slova X, na 8 spratova raspolaže poslovnim prostorom od 1.895 kvadratnih metara po svakom spratu kao i terasama. Odlikuje je visok stepen kvaliteta završnih radova. Useljiva od Q3 2022.

ACB zgrada 2400

Projekat: ACB 2400

Opis: U okviru Airport City-ja, prvog i jednog od najpoznatijih poslovnih kompleksa u Beogradu, nalazi se nova poslovna zgrada ACB 2400. Sa svojim savremenim kapacitetima i velikim rasponom poslovnih usluga predstavlja idealno poslovno okruženje za kompanije iz različitih industrija. Zelene površine, kao i dodatni komercijalni sadržaji u okviru kompleksa poput restorana i kafića predstavljaju dodatne pogodnosti za sve zaposlene.