Projekti u najavi

Palace One

Projekat: Palace One

Opis: Palace One stambeno-poslovni kompleks smešten je u elitnom delu Beograda, na Dedinju. Poslovni prostor se nalazi na prizemnoj etaži veličine 1.216 m2 i podeljen je na četiri jedinice veličine od 161 do 361 m2. Svaka jedinica poseduje raskošnu terasu, dok se u okviru kompleksa nalaze različiti maloprodajni sadržaji lako dostupni svim budućim zakupcima: market, drogerija, apoteka i slične delatnosti, kao i spa centar sa bazenom i teretanom.

IQ Business Center

Projekat: IQ Business Center

Opis: IQ Biznis Centar je nova poslovna zgrada A klase, nalazi se na jednoj od istaknutijih korporativnih lokacija u Novom Sadu. Poslovni prostor se prostire na 12 spratova, od kojih svaki sprat ima po cca 500 m2. Spratovi se mogu podeliti na dve jedinice od cca 250 m2. Ova poslovna zgrada se gradi u skladu sa najvišim internacionalnim standardima energetske efikasnosti – prestižnim LEED Gold sertifikatom. Useljenje prvih zakupaca je planirano za kraj 2022. godine.

Artklasa

Projekat: Artklasa

Opis: Nova poslovna zgrada ARTKLASA, nalazi se na obali najveće evropske reke, u centru starog dela grada, u središtu Dunavskog kvarta. Kompleks se prostire na površini od 14.850 m2, a sama zgrada ima 6 spratova i nudi 250 raspoloživih parking mesta. Završetak izgradnje ovog projekta je planiran za kraj 2023. godine.

Skyline AFI Tower

Projekat: Skyline AFI Tower

Opis: Najmodernija poslovna kula Skyline AFI Tower nalazi se na prestižnoj adresi u centru Beograda, na idealnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim delovima grada. Izuzetnog kvaliteta gradnje i sa opremom najsavremenije tehnologije ova poslovna kula posedovaće i LEED Gold sertifikat kao potvrdu najviših svetskih standarda ekološke gradnje. Na tržište donosi 31 sprat ekskluzivnog poslovnog prostora sa spratnim osnovama od 1.016 m² nudeći mogućnost fleksibilne organizacije prostora u zavisnosti od specifičnih potreba kompanija zakupaca. Profesionalno upravljanje i održavanje predstavljaju dodatnu pogodnost pored dodatnih komercijalnih sadržaja.

GREEN ESCAPE

Projekat: Green Escape

Opis: U najlepšem delu Bežanijske kose, u neposrednoj blizini auto-puta E-75, nalazi se poslovno-komercijalni kompleks Green Escape. Prva faza kompleksa nudi mogućnost fleksibilne organizacije prostora sa rasponom kvadratura od 505 m² do 1.580 m², dok će druga faza doneti na tržište retku mogućnost kupovine poslovnog prostora.

BRIDGE PLAZA

Projekat: GTC X

Opis: Poslovni kompleks Bridge Plaza nalazi se u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, u bloku 43. Kompleks će imati dve poslovne zgrade, od kojih je jedna namenjena izdavanju dok druga nudi mogućnost kupovine poslovnog prostora. Kvadrature osnova tipskog sprata kreću se od 425 m2 a centralizovani sistem upravljanja i održavanja predstavlja dodatnu pogodnost kako za kupce tako i za zakupce poslovnog prostora.

BRANKOV BC

Projekat: Brankov Business Center

Opis: Poslovna zgrada Brankov Business Center nalazi se u centru grada, na Zelenom vencu. Po završetku rekonstrukcije ponudiće kompanijama zakupcima moderne poslovne prostore sa površinama već od 240 kvadratnih metara. Planiran završetak rekonstrukcije i useljenje – Q1 2022. godine.

NUŠIĆEVA

Projekat: Nušićeva

Opis: Nušićeva projekat nalazi se u samom centru Beograda, na odličnoj lokaciji. Poslovne jedinice su u proseku površine od oko 300 kvadratnih metara po spratu. Kompletno renoviranje objekta i završetak svih radova planirani su za Q4 2021. godine kada se planira i useljenje prvih zakupaca.

K-DISTRICT

Projekat: K-DISTRICT

Opis: Nova poslovna zgrada nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Beograda, na Dorćolu, u sklopu projekta K-District. U neposrednoj blizini parkova i zona za rekreaciju predstavlja odličan izbor za sve koji preferiraju centralnu gradsku zonu za razvoj svog poslovanja. U ponudi su kancelarijski prostori već od 250 m² a useljenje je planirano za Q2 2022. godine.