Projekti u izgradnji

Airport City 2500

Projekat: ACB 2400

Opis: U okviru Airport City-ja, prvog i jednog od najpoznatijih poslovnih kompleksa u Beogradu, nalazi se nova poslovna zgrada ACB 2400. Sa svojim savremenim kapacitetima i velikim rasponom poslovnih usluga predstavlja idealno poslovno okruženje za kompanije iz različitih industrija. Zelene površine, kao i dodatni komercijalni sadržaji u okviru kompleksa poput restorana i kafića predstavljaju dodatne pogodnosti za sve zaposlene.

GTC X

Projekat: GTC X

Opis: Nova poslovna zgrada nalazi se u centralnoj poslovnoj zoni na Novom Beogradu, u bloku 41. Specifične arhitekture sa osnovom u obliku slova X, na 8 spratova raspolaže poslovnim prostorom od 1.895 kvadratnih metara po svakom spratu kao i terasama. Odlikuje je visok stepen kvaliteta završnih radova. Useljiva od Q4 2022.

EXING b&p

Projekat: EXING b&p

Opis: Nova poslovna zgrada na Novom Beogradu, ponudiće na tržištu fleksibilne spratne osnove po meri specifičnih zahteva kompanija zakupaca koje će moći da organizuju poslovni prostor u skladu sa svojim poslovanjem. Uz planirane dodatne sadržaje koji će upotpuniti ponudu, ova poslovna zgrada će biti i pet friendly. Završetak izgradnje i useljenje planirani su za Q1 2023.

Skyline AFI Tower

Projekat: Skyline AFI Tower

Opis: Najmodernija poslovna kula Skyline AFI Tower nalazi se na prestižnoj adresi u centru Beograda, na idealnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim delovima grada. Izuzetnog kvaliteta gradnje i sa opremom najsavremenije tehnologije ova poslovna kula posedovaće i LEED Gold sertifikat kao potvrdu najviših svetskih standarda ekološke gradnje. Na tržište donosi 31 sprat ekskluzivnog poslovnog prostora sa spratnim osnovama od 1.016 m² nudeći mogućnost fleksibilne organizacije prostora u zavisnosti od specifičnih potreba kompanija zakupaca. Profesionalno upravljanje i održavanje predstavljaju dodatnu pogodnost pored dodatnih komercijalnih sadržaja.

Artklasa

Projekat: Artklasa

Opis: Nova poslovna zgrada ARTKLASA, nalazi se na obali najveće evropske reke, u centru starog dela grada, u središtu Dunavskog kvarta. Kompleks se prostire na površini od 14.850 m2, a sama zgrada ima 6 spratova i nudi 250 raspoloživih parking mesta.

IQ Business Center

Projekat: IQ Business Center

Opis: IQ Biznis Centar je nova poslovna zgrada A klase, nalazi se na jednoj od istaknutijih korporativnih lokacija u Novom Sadu. Poslovni prostor se prostire na 12 spratova, od kojih svaki sprat ima po cca 500 m2. Spratovi se mogu podeliti na dve jedinice od cca 250 m2. Ova poslovna zgrada se gradi u skladu sa najvišim internacionalnim standardima energetske efikasnosti – prestižnim LEED Gold sertifikatom. Useljenje prvih zakupaca je planirano za kraj 2022. godine.

Projekti u najavi

BRANKOV BC

Projekat: Brankov Business Center

Opis: Poslovna zgrada Brankov Business Center nalazi se u centru grada, na Zelenom vencu. Po završetku rekonstrukcije ponudiće kompanijama zakupcima moderne poslovne prostore sa površinama već od 240 kvadratnih metara.